Takpannor och sommar

Det var ettag sedan vi publicerade ett inlägg på denna hemsida. Mycket att göra och så har det ju varit vinter, vilket inte alltid är så skoj att blogga om takpannor då.

Men nu är sommaren på väg och Takpannor är åter igen inne, många är på jakt att köpa nya och många är på jakt efter begagnade takpannor. Vi ska försöka göra vårt jobb att uppdatera leta och erbjuda dig bra och nyttiga länkar för ditt köp av takpannor bättre.

Var kan man få takpannor till rätt pris och kanske tjäna en hacka? Nedanför så har vi skrivit dit en hemsida som hjälper dig att spara in några slantar på ditt köp om du handlar från bygghemma.

Vi har nu fått in ett tips på Bygghemma rabattkod som ofta visar bra erbjudanden och rabatter på hela ditt köp. Har du frågor angående takpannor så tveka då inte att ta kontakt med oss så ska vi försöka hjälpa dig att lösa dina bekymmer.

I övrigt så lovar vi att hålla lite mer kolla nu när sommaren kommit på erbjudande på olika tak och takpannor, så var inte rädd, vi ska bli bättre vi kommer inte att försvinna.